Om siden

Jeg har selv børn og ved hvor mange tegninger de laver og gerne vil vise deres forældre. Man viser selvfølgelig sin begejstring som forældre, og siger “eeeejj hvor din fin”, men samtidig kan man godt tænke åh nej, endnu en tegning jeg skal gemme et eller andet sted.

Derfor ledte jeg efter en løsning, og fandt frem til de geniale tegningerammer til børnetegninger, hvor det er muligt at opbevarer og udstille mange børnetegninger i på en gang.

Det betyder at du som forældre ved hvor du skal gøre af den seneste tegning dit barn har lavet, og når der er gået en rum tid kan du sortere ud i de tegninger du har i rammen, så det kun er de bedste og mest bemærkelsesværdige der er tilbage.

Derfor valgte jeg at lave denne hjemmeside, hvor du kan finde alle disse rammer til tegninger og opbevarer dine børns tegninger på en smart måde, samtidig med de også får en plads i hjemmet.

Ejerskab og kontaktoplysninger

Du skal til hver en tid være velkommen til at tage kontakt til os, hvis der er noget du kunne tænke dig at spørge om eller du har en kommentar til noget af det vi skriver på siden. Du kan gøre det via vores kontakt-side eller du kan bruge den information du får herunder, om hvem der ejer og driver siden:

  • Zillibot Media
  • CVR: 36622261
  • 3460 Birkerød
  • Mail: media@zillibot.dk

Enhver henvendelse er velkommen!

Drift og økonomi

Der er udgifter og tidsforbrug forbundet med vedligeholdelsen af Ramme-til-tegninger.dk, og det betyder også at siden bliver drevet som en kommerciel side.

Vi har årlige udgifter til vedligeholdelse og hosting af hjemmesiden, samt software der bruges på siden.

Vi modtager som regel en andel af salget, hvis du købe nogle af de produkter vi anbefaler. Disse penge går til at dække faste udgifter og den nødvendige vedligeholdelse.

Vores fokus er dog altid på at skabe det bedste indhold til dig som besøgende, så uanset om vi tjener penge eller ej på at anbefale produkter, så anbefaler vi altid de produkter vi anser som de bedste.

Ramme-til-tegninger.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.